Mój iPhone 14 został całkowicie zresetowany przez poprzedniego właściciela.
Podczas konfiguracji konta najpierw zaakceptował mój kod dostępu, a następnie poprosił o podanie starego kodu dostępu do urządzenia.
Stary kod dostępu nie został zaakceptowany.
Przycisk „Nie pamiętasz kodu dostępu?” przywraca mnie do pierwotnego ekranu.
W Ustawieniach pojawia się komunikat, że niektóre dane iCloud nie są synchronizowane.